Ga naar de inhoud
Home » Conferentie met als thema Gebed

Conferentie met als thema Gebed

When we pray…

Op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 maart organiseren wij samen met re:connect een conferentie met als thema Gebed. We kijken hier enorm naar uit, omdat we geloven dat  God ons krachtig in beweging wil zetten als wij gaan bidden. En daar verlangen we naar! Voor onze eigen levens, voor Haarlem en de regio Kennemerland.

De hoofdspreker van de conferentie is James Aladiran. Hij leidt een beweging in Engeland genaamd Prayerstorm. We zijn zelf enorm door hem geïnspireerd, zijn passie voor gebed is heel aanstekelijk. Afgelopen jaar heeft James gesproken tijdens de Pinksterconferentie van Opwekking op het jongerenterrein en 10.000 jongeren (en wij) waren laaiend enthousiast.

Datum: vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2024

Tijden: vrijdag 22 maart inloop 19.30 uur, start 20.00 uur. Zaterdag 23 maart inloop 09.30 uur, start 10.00 uur.

Locatie: Groenmarktkerk, Nieuwe Groenmarkt 14, Haarlem

Spreker: James Aladiran

Hoe ziet de conferentie eruit?

  • Vrijdagavond start de conferentie met een YOUTH EVENT.
    Een evenement waarin James zal spreken vanuit zijn verlangen voor deze jongeren. Een generatie die volledig gaat voor Jezus, toegewijd is aan gebed en heiligheid wil najagen. Het wordt een feest, met aanbidding, diepgang en inspirerend onderwijs uit de Bijbel
  • Zaterdagmorgen starten we de dag met aanbidding en spreekt James voor volwassenen en jongeren over gebed.
  • Zaterdagmiddag zijn er na de lunch twee workshoprondes met verschillende thema’s. Verschillende sprekers uit Nederland komen naar Haarlem om onderwijs te geven over gebed.
  • Zaterdagavond is er na het diner de NIGHT OF PRAYER. Een avond van aanbidding, getuigenissen en gebed, waarin James ons zal aanvuren vanuit zijn ervaring met gebed.

Kosten

Lunch, diner, koffie en thee zijn bij de ticketprijs inbegrepen en worden de gehele dag verzorgd.

De kosten voor de conferentie zijn:

  • 0-18 jaar – Gratis
  • 18-25 jaar – € 25,-
  • Vanaf 25 jaar – € 49,50

De avonden zijn gratis toegankelijk, hiervoor registreer je een gratis ticket. Er is wel een moment van collecte tijdens de avonddiensten. Mochten de kosten een probleem zijn, dan horen we dat graag. Geld mag nooit een reden zijn dat je er niet bij kan zijn.